De wijkkrant voor de wijken Zuilenstein, Huis de Geer en Blokhoeve is weer uit

Het Wijkplatform voor de wijken Zuilenstein, Huis de Geer en Blokhoeve heeft de wijkkrant weer af. Deze is natuurlijk al op de mat gevallen, maar ook te lezen op De Digitale Stad Nieuwegein op het katern wijknieuws voor wie hem niet heeft gehad of nog een keer wil teruglezen. Klik hier maar voor de wijkkrant van april 2024.

Deze Wijkkrant verschijnt vier keer per jaar en bevat persoonlijk nieuws en nieuws dat interessant is voor alle wijkbewoners en betrokkenen. Wil je ook meeschrijven en woon je in een van de bovenstaande wijken? Stuur dan een mail naar: redactie@wijzijnelkaarsburen.nl. De volgende wijkkrant verschijnt begin juli. Jouw nieuws ook in die editie? Stuur het dan uiterlijk 2 juni 2024 naar de redactie.

Columnist of dichter gezocht
De redactie van de wijkkrant is op zoek naar een nieuwe columnist of dichter. ‘Iemand uit onze wijken die in ongeveer 200 woorden een gedicht of een kort verhaal vertelt en dat vier keer per jaar wil doen. Is dat iets voor jou? Stuur je column of gedicht dan naar redactie@wijzijnelkaarsburen.nl en wie weet staat ie in het volgende nummer!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk